Услуги

Разработване на модели

Предлага се разработване на модели по скица и обмерни данни на клиента, корекция на съществуващи модели, градация, редене на маркери. В Графис – България екип от опитни моделиери ще уточнят изискванията ви към модела и ще го разработят в кратки срокове. Възможно е и разработване на кройки само по идейни проекти (дизайнерски скици), както и създаване на кройки по съществуващи модели.

Печат на маркери

Разпечатване на маркери на термоподлепваща и нормална хартия на високоскоростни мастиленоструйни плотери. Вашите маркери ще бъдат разпечатани бързо и доставени в изключително кратки срокове навсякъде в България.

Инсталация

При закупуване на продукт от гамата на фирмата инсталацията е безплатна. При необходимост от инсталация на CAD/CAM система на друго работно място се заплаща такса, ако е изтекъл периодът на гаранция на продукта, при условие, че продукта е закупен от фирмата.
Инсталация на CAD системи се извършва при доставката. Инсталацията на плотери и дигитайзери се извършва на мястото където ще бъдат използвани.

Конфигурация

Специалистите на Графис-България извършват конфигурация и преконфигурация настройките на CAD/CAM системи закупени от клиента с цел оптималното им използване. В рамките на гаранционните срокове конфигурациите и преконфигурациите се извършват безплатно. Извънгаранционни преконфигурации се извършват съгласно цените на фирмата за съответната услуга.

Обучение

Освен предлаганото безплатно обучение при закупуване продукт на фирмата, Графис-България организира допълнителни обучения при желание на клиента. Обученията се водят от практикуващи моделиер-конструктори с дългогодишен стаж в областта си на работа. Цените на организираните обучения варират според размера на групата заявила желание за обучение. Обученията могат да се провеждат на място избрано от клиента.

Проектиране

Когато Ви е необходимо цялостно решение за вашият бизнес, фирма “Графис-България” ЕООД Ви предлага проектиране на цялостни CAD/CAM системи включително и компютърни системи за управлението им в съответствие с нуждите на вашият бизсес. Ако случаят Ви е такъв свържете се с нас за да ни предоставите информация, и ние ще проектираме подходящо решение за вас. Изготвеният от нас проект не Ви задължава да го реализирате, нито да закупите от нас продуктите посочени в него.

Гаранция

Фирмата предлага пълна гаранция за предлаганите от нея продукти в размер на една година.
Гаранционните срокове могат да бъдат удължени срещу допълнително заплащане. За повече информация вижте ценовата листа.

Поддръжка

Предлагат се няколко различни вида поддръжка в зависимост от сложността на проблема и придпочитанията Ви. Възможностите са:

  • Поддръжка он-лайн – използвайте формата за контакт
  • Поддръжка по електронна поща:
    cad@grafis-bg.com – за проблеми с CAD системата,
    cam@grafis-bg.com – за проблеми с плотерите/дигитайзерите
  • Поддръжка по телефон на GSM: 0885448271, факс (082) 833 286

*За по комплексни проблеми, предсатвители на фирмата ще дойдат на място.
**Гарантирана реакция в рамките на 24 часа.

Сервиз

Осигуряваме сервиз/диагностика на продуктите си, както и на аналогични такива. За повече информация обърнете се към представител на фирмата на адрес service@grafis-bg.com. Цените на услугата можете да видите в ценовата листа

Задайте въпрос

За допълнителни въпроси във връзка с услугите предлагани от нас – пишете на questions@grafis-bg.com или задайте своите въпроси тук.

Поръчайте резервни части/консумативи

Резервните части и консумативите за продуктите на фирмата са широко достъпни на пазара, въпреки това, Вие можете да поръчате резервни части или консумативи за продукт закупен от фирмата. За целта е необходимо да посочите модела продукт за който ще са частите/консумативите и ние ще се свържем с вас с информация и цени до 24 часа.

Be Sociable, Share!