За Фирмата

История


инж. Ангел Христов

Графис – България ЕООД е търговска фирма създадена през 2005 година от Ангел Христов – компютърен инженер с дългогодишен опит в поддръжката на CAD/CAM системи. Разпознавайки в CAD системата Grafis един изключително полезен инструмент за конфекционните предприятия, фирмата става оторизиран дистрибутор за България. Системата предоставя възможностите на големите CAD приложения на изгодна цена, подходяща дори за малки дизайнерски ателиета. Вярата в качествата й доведе до решението да предоставяме тестова версия за желаещите да изпробват, преди да я закупят.

За да покрие нуждите на клиентите си, Графис – България ЕООД предлага плотери и дигитайзери, разработени по съвременна технология с безпроблемно поддържане и ниска цена на консумативите. Фирмата предоставя необходимите съпътстващи услуги – инсталиране, поддръжка,сервиз и обучение за предлаганите от нея продукти.

Екипът

Екипът на Графис-България се състои от обучени професионалисти с години стаж в областта на проектирането и поддръжката на CAD/CAM системи, моделирането и конструирането на облекла. Ние сме активни, надеждни и работим рамо до рамо с нашите клиенти при внедряването и поддръжката на предлаганите от нас продукти. Бизнесът ни расте заедно с този на нашите клиенти.

Партньори

Работим с надеждни партньори, в чиито качества сме убедени благодарение на дългоготишното ни сътрудничество.

GRAFIS-Software Dr. K. Friedrich е немска фирма производител на CAD системата Grafis основана от д-р. на науките К. Фридрих. Проучвания, какви възможности да се включат в системата, както и разработката на софтуера се извършва в реномирани немски университети. Фирмата е носителка на множество награди от изложения в Германия.

Algotex е италианска фирма, производител на плотери и дигитализиращи писалки. С годините се е утвърдила като водеща фирма при иновациите и производството на широкоформатни печатащи устройства. Продуктите им се отличават с високо качество и надеждност.

SinaJet е китайска фирма производител на плотери и дигитайзери за промишлеността. Фирмата притежава сертификат за качество ISO 9001:2000. За серията плотери PopJet C тя притежава сертификат CE. Първоначално фирмата започва дейността си с производството на плотери по лиценз на Алготекс, като на по късен етап започва самостоятелно производство на плотери под името PopJet.

Yin Takatori – китайска фирма, производител на кроялни роботи по лиценз на Японската фирма Такатори. Предлагат цялостни решения в кроенето – кроялни роботи, настилачни маси и машини, софтуер и баркод системи за следене на качеството.

Azon – хърватска фирма, производител на принтери и плотери за директен печат върху текстил и други повърхности.

Адрес

ГРАФИС – БЪЛГАРИЯ ЕООД
Русе, ул “Борисова” 87
GSM: 0885448271,

факс: (082) 833 286

e-mail: sales@grafis-bg.com

Be Sociable, Share!