Клиенти/Мнения

Използваме системата Grafis от години. Тя се е доказала, като изключително гъвкава, работеща с всякакви файлови формати модели. Възможностите и са почти неограничени и с всяко нова версия тя става все по-усъвършенствана. Останахме много доволни, когато разбрахме, че системата има представителство в България. Да имаш системата преведена на езика, който използват работещите с нея е неоценимо предимство. Запознахме се с фирмата представител и останахме много доволни от работата с тях. Реакцията им при възникване на въпрос или проблем е точно такава, каквато бихме очаквали от немска фирма. Точност и грижа за клиента. Така бих описала тяхното поведение. Ние ще продължаваме да работим с тях и в бъдеще.
Цветанка Кузева, главен моделиер, БТБългария

В практиката си съм работил с много и различни системи за конструиране на облекло, но никоя не може да сравни с Grafis. Възможностите, които тази система предоставя, при това толкова лесно за ориентиране като менюта и настройки, са много и разнообразни. Без съмнение, всеки може да намери в нея каквото му е необходимо. Ценното тук е, че на цената на един само модул на другите системи, получаваш всичко. Цялата програма с всички възможности. Какво повече може да иска човек. Работя с CAD системата от 8 години и ще продължавам да я ползвам, защото това е бъдещето на съвременните системи.
Иван Иванов, главен моделиер, Аристон С

Съвсем случайно попаднах на уеб сайта на фирмата. Зачетох се и разбрах, че предлаганата система е точно това, което ми трябва. Елегантно решение с всички необходими (според дизайнерът ми) възможности, при това на такава цена! Наистина и малките дизайнерски ателитета могат да си го позволят – убедих се лично. Инж. Христов ми указа съдействие при инсталацията на системата, обучението на дизайнера. Много съм доволна от работата си с фирмата. Винаги, когато имам нужда от консултация, получавам необходимото внимание. Благодаря Ви! Вече знам къде ще изпратя колеги, на които е необходима CAD/CAM техника.
Нели Тюлекова, управител, ЕТ “Нели Тюлекова”

Работих като моделиер в Хасковска фирма, която използваше системата Grafis. След време, реших, че ще започна собствен бизнес. Естествено, вече знаех коя система да използвам и потърсих контакт с фирма Графис-България. Те отговориха на запитването ми веднага и така започна нашето сътрудничество. По-късно, когато възникна необходимост от допълнителен плотер, аз се обърнах отново към фирмата и установих, че експедитивността им не е била изключение само за предишната ми поръчка. За Графис-България мога да кажа само добри неща, те ми помогнаха при инсталацията на CAD системата, на плотера и изобщо мога да кажа, че участваха активно в първите стъпки но моят бизнес. Имам им доверие, че с тях бизнесът ми е в сигурни ръце, затова ще продължавам да работя с тях.
Нихат Хюсеин, управител, Кад Сървиз ЕООД

Be Sociable, Share!